Van Zalingen Glas
Wijchen
Telnr: 024-6455737

Van Zalingen Glas

Van Zalingen Glas is een modern ambachtelijk glasbedrijf waar innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u volledig adviseren omtrent haalbaarheid van glastoepassingen.

 

00

Ons bedrijf is gespecialiseerd in hardglas c.q. veiligheidsglas ten behoeve van glazen deuren en puien met vloerveer/scharnieren (met of zonder sponning) en glazen schuifsystemen (wel /niet weggewerkt).
Wij leveren en/of monteren hardglazen deuren en puien voor bedrijfs-, kantoor- en winkelpanden, alsmede tochtsluizen en HSW-wanden. Ook voor woonhuizen c.q. appartementen maken wij hardglazen deuren (draai/schuif) en douchewanden op maat.
Naast onze glazen deuren hebben wij ruime ervaring met speciale glastoepassingen zoals glazen trappen, balustrades, overkappingen en beloopbaar glas.Voor de regio Nijmegen, Arnhem en Cuijk zijn wij door Dorma aangewezen als POS dealer. In onze showroom vindt u hiervan een volledig ingerichte stand met de meest voorkom

ende draai-/schuifsystemen van Dorma.

Wij beschikken over een modern machinepark voor o.a. het snijden, slijpen, boren en wassen van glas. Ook beschikken wij over een C.N.C. glasbewerkingsmachine, die gebruikt wordt voor opdrachten voor interieur-/stand-/scheepsbouw, maar ook voor onze hardglazen deuren.

Wij kunnen aan bijna iedere glas wens voldoen, ook als het om een gewoon ruitje of glasschapje gaat.

Glas is één van de meest milieubewuste producten: glas is voor 100%  te recyclen